Čtvrtek, 28. března 2024

Moravská vodárenská zjišťuje ve Zlíně spokojenost zákazníků

Moravská vodárenská zjišťuje ve Zlíně spokojenost zákazníků

ZLÍN - Společnost Moravská vodárenská zahájila telefonický průzkum spokojenosti zákazníků ve Zlíně. Mluvčí společnosti Helena Koutná agentuře Mediafax sdělila, že výsledky průzkumu budou známy koncem listopadu.

Průzkum se týká spokojenosti zákazníků se službami vodáren a kromě Zlína se uskuteční také na území okresů Olomouc a Prostějov. Telefonický průzkum skončí 4. října. "Osloveno bude asi tisíc individuálních zákazníků, přibližně 50 firem a stejný počet správců bytových domů nebo zástupců bytových družstev. Názory zákazníků jsou pro nás velmi důležitou zpětnou vazbou. Vítáme každou možnost dozvědět se, s čím jsou spokojeni a kde máme podle nich rezervy," uvedla Koutná.

Průzkum probíhá tak, že operátorka zavolá zákazníkovi a ten, pokud má o rozhovor zájem, odpovídá asi patnáct minut na její otázky. Ty se týkají pitné vody a zvyků zákazníka. Například, zda pije vodu z kohoutku nebo je spokojen se způsobem plateb za vodu. Dále zda zákazník ví, kdo je jeho provozovatelem v regionu, zda je spokojen s jeho službami, a také s množstvím a dostupností informací o vodě.

Telefonický průzkum se koná již pátým rokem a zadává jej pro všechny své pobočky společnost Veolia Voda ČR, která je největší společností na českém vodohospodářském trhu.

http://zlin.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů