Pátek, 26. dubna 2024

Zpravodaj Watenvi 2011

Letošní ročník Mezinárodního vodohospodářského a ekologického veletrhu WATENVI se uskuteční na brněnském výstavišti od 24. do 26. května 2011 v prostorách moderního pavilonu P.

Zpravodaj Watenvi 2011
Vystavovatelé a doprovodný program
opět v pavilonu P
Letošní ročník Mezinárodního vodohospodářského a ekologického veletrhu WATENVI se uskuteční na brněnském výstavišti od 24. do 26. května 2011 v prostorách moderního pavilonu P. Odborný veletrh WATENVI zahrnuje dva veletržní projekty Mezinárodní vodohospodářskou výstavu Vodovody-Kanalizace, jejíž pořadatelem je Sdružení oboru vodovodů a kanalizací České republiky, a Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí Envibrno.
Aktuální informace z vodního
a odpadového hospodářství
Stejně jako v minulých letech je součástí veletrhu WATENVI odborný doprovodný program. Mezi aktuální témata patří nejen nová legislativa v oboru vodního a odpadového hospodářství, strategie financování vodohospodářské infrastruktury v ČR, ale i Ochrana před povodněmi 2011, která zahrnuje jak tematické workshopy pro odborné skupiny návštěvníků, tak i praktické ukázky protipovodňových opatření ve speciálním bazénu před pavilonem Z.
Více informací o doprovodném programu naleznete zde.
NOVINKA V SORTIMENTU INVENT
Firma CENTROPROJEKT představí na Mezinárodním veletrhu WATENVI v Brně novinku v sortimentu společnosti INVENT - jemnobublinný provzdušňovací systém iDISC(R). Inovativní koncepce provzdušňovacího systému iDISC(R), spočívající v kombinaci důmyslného řešení a robustní konstrukce, mu umožňuje pracovat v širokém rozsahu průtoků vzduchu při vysokých hodnotách specifické účinnosti využití kyslíku. Výsledkem je nižší potřeba tlakového vzduchu projevující se ve snížené spotřebě elektrické energie dmýchadel na ČOV a s tím souvisejícími nižšími provozními náklady.
Zajistěte si ubytování za dobré ceny
Pořadatelé veletrhu WATENVI ve spolupráci s poskytovateli ubytování, připravili pro vystavovatele veletrhu WATENVI nabídku cenově výhodného ubytování v blízkém okolí brněnského výstaviště.
Více informací naleznete zde.
Chcete si zjednodušit vstup
na veletrh? A navíc i ušetřit?
Využijte on-line registrace na internetu! Usnadníte si nejen vstup na veletrh, ale navíc získáte i vstupenku za zvýhodněnou cenu! Po vyplnění několika identifikačních otázek Vám bude zasláno elektronické potvrzení registrace. Po jeho předložení na registračních místech při vstupu do areálu výstaviště bude vyměněno za plnohodnotnou vstupenku.
Registrovat se můžete zde.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů