Sobota, 20. dubna 2024

Filtrační konvice Brita: čistá voda pro váš domov

Pořiďte si domů nekonečnou zásobu čisté, chutné vody a ušetřete!

Filtrační konvice Brita: čistá voda pro váš domov

Filtrační konvice vás zbaví starostí s kupováním balené vody, s chlorovanou nebo tvrdou vodou z kohoutku. Jednoduše a rychle si vyčistíte tolik vody, kolik potřebujete - ve vlastní kuchyni!

Proč čistit vodu doma?

kohoutkováJednoduše - pro lepší chuť a pro zdraví. I když je voda z kohoutku zdravotně nezávadná, může obsahovat větší množství chloru, minerálů (tvrdá voda) nebo dokonce nečistoty a rez ze starých vodovodních trubek. Všechny tyto příměsi zhoršují chuť vody, zkracují životnost domácích spotřebičů a z dlouhodobého pohledu můžou být nevhodné pro zdraví.

Nakupovat balenou vodu znamená nosit desítky těžkých lahví a vyhazovat ročně mnoho kilogramů plastového odpadu, který zatěžuje životní prostředí. Filtrační konvice Brita pro vás vyrobí čistou vodu, kdykoli a kdekoli chcete! Oceníte ji nejen na vaření, přípravu dětské stravy nebo kávy a čaje. Zkuste ji použít i na zalévání pokojových květin, mytí vlasů a čištění pleti. Rozdíl mezi tvrdou a filtrovanou vodou uvidíte okamžitě!

Co umí filtrační konvice?

Princip filtrační konvice Brita je jednoduchý - skládá se ze dvou oddělených částí, mezi kterými je čistící filtr. Voda napuštěná do horní části se během protékání přes filtrační patronu vyčistí od bakterií, organických nečistot, chloru, rzi z trubek i minerálů, které způsobují tvrdost vody. Zhruba za minutu (podle typu a objemu konvice) máte k dispozici čistou vodu, která výborně chutná a ochrání varnou konvici či kávovar před vodním kamenem!

Filtrační patrona vydrží podle vytížení konvice až čtvrt roku používání a pro nové nemusíte nikam jezdit - můžete si je nechat doručit až domů z e-shopu EKOzboží.cz!

Výhody filtrační konvice Brita

britaNěmecká značka Brita je pověstná svou kvalitou a špičkovým provedením konvic. Spolehlivé, odolné konvice Brita vám vydrží po léta a díky modernímu designu se stanou krásným kuchyňským doplňkem!

Na výběr máte hned z několika designových řad - Brita Aluna, Brita Marella či Brita Elemaris. Každá z nich upoutá jinými detaily a barevnými variantami. Konvice mají manuální (kalendářový) nebo elektronický indikátor, který vás upozorní, kdy je potřeba vyměnit filtrační patronu.

Na EKOzboží.cz najdete i akční modely, ke kterým dostanete až tři filtry do začátku zdarma. A když filtry dojdou? Stačí poslat použité patrony zpět do obchodu a za každou z nich dostanete slevu na nákup nové!

Nechte si svou novou filtrační konvici pohodlně poslat domů a zbavte se navždy starostí o čistou vodu!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů