Pátek, 26. dubna 2024

TK pozvánka - 'Tvář naší země - krajina domova'

TK pozvánka - 'Tvář naší země - krajina domova'

Zveme Vás na tiskovou konferenci u příležitosti konání čtvrté konference Tvář naší země -- krajina domova, která je pořádána z podnětu a pod záštitou Václava Havla a pod záštitou Petra Pitharta.
Tisková konference se uskuteční v prostorách Senátu Parlamentu České republiky, Praha 1, Valdštejnská ulice, recepce A v pondělí 20.října 2008 ve 14.00; doporučujeme včasný příchod z důvodu kontroly u vstupu do Senátu (včetně kontroly OP).

Dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci u příležitosti konání čtvrté konference Tvář naší země -- krajina domova, která je pořádána z podnětu a pod záštitou Václava Havla a pod záštitou Petra Pitharta.

Konferenci pořádá ve spolupráci s Českou komorou architektů Společnost pro krajinu, kterou založil a až do své smrti v únoru tohoto roku vedl Ivan Dejmal.

Slavnostní zahájení konference se uskuteční vpodvečer v pondělí 20.října v Senátu Parlamentu České republiky, vlastní konference se bude konat v úterý 21.října v kongresovém středisku v Průhonicích.

Na tiskové konferenci budou k dispozici materiály konference a bude představen sborník Prostor k úvaze, věnovaný textům Ivana Dejmala; sborník vychází u příležitosti semináře k osobnosti a dílu Ivana Dejmala, který se uskuteční v Senátu Parlamentu České republiky odpoledne před slavnostním zahájením konference.

Tisková konference se uskuteční v prostorách Senátu Parlamentu České republiky, Praha 1, Valdštejns! ká ulice, recepce A v pondělí 20.října 2008 ve 14.00; doporučujeme včasný příchod z důvodu kontroly u vstupu do Senátu (včetně kontroly OP).

Více informací i s archivem z předchozích ročníků konferencí:
http://www.prokrajinu.cz/konference

Ivan Plicka
předseda Společnosti pro krajinu

 
Kontaktní osoba: Daniel Kolsky
Telefon: 776176417
E-mail: spolecnost@prokrajinu.cz
 

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů