Pátek, 19. dubna 2024

Veletrh úspor - přijďte a ušetřete

Veletrh úspor - přijďte a ušetřete

Stavební sezónu zahájí Veletrh úspor v Hodoníně v prostorách Domu kultury Horní Valy pod názvem STAVBA - TEPLO - ENERGIE Hodonín. Pro návštěvníky bude otevřeno v pátek 3. února od 9 do 18 hod., v sobotu 4. února do 17 hod. Tradičně budou výstavní prostory zaplněny expozicemi vystavovatelů z oboru stavebnictví, vytápění, úspor energie a vybavení domácnosti. Můžete zde načerpat inspiraci, poradit se s odborníky, nebo využít výstavní slevy a také si poslechnout několik přednášek k aktuálním tématům.

Nenechávejte protékat drahé energie ve vaší domácnosti do prázdna! Zastavte proud peněz, který se zbytečně sype z vaší peněženky pryč. Přijďte se podívat a získat informace u vystavovatelů a v Expozici úspor. Jak bez investic ušetřit na energiích a provozu domácnosti. Do jakých úsporných technologií investovat a snížit tak vaši energetickou spotřebu. Rady, tipy, doporučení. Vše na jednom místě na veletrhu.

Součástí výstavy je doprovodný program formou přednášek. Fundovaní odborníci seznámí návštěvníky se zajímavými tématy, převážně o energeticky úsporných způsobech vytápění. Přednášky budou probíhat po oba dny, harmonogram najdete na webu.

Pro všechny, kteří zavítají, je připravena soutěž o zlatou cihličku. Na pozvánkách na výstavu, které obdrželi do schránek obyvatelé okresu Hodonín i Břeclav před výstavou, je otištěn losovací kupón. Losovací kupóny budou k dispozici také přímo na výstavě, stačí vyplnit a vhodit do losovacího osudí.

Proto si udělejte čas, přijďte načerpat informace i inspiraci a využít veletržních slev na výstavu STAVBA - TEPLO - ENERGIE do Hodonína. Pozvánku, která slouží i jako volná vstupenka, najdete zde:

https://drive.google.com/file/d/19ObuigRpW8YJD11cgqtEUs5JwrjWQw87/view?usp=sharing

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů