Pátek, 29. března 2024

KOLEKTIVNÍ SYSTÉM ASEKOL JIŽ POČTVRTÉ OBHÁJIL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ SUPERBRANDS!

KOLEKTIVNÍ SYSTÉM ASEKOL JIŽ POČTVRTÉ OBHÁJIL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ SUPERBRANDS!

ASEKOL již počtvrté úspěšně obhájil ocenění v prestižní soutěži Superbrands a značka ASEKOL se tedy i v roce 2023 může pyšnit titulem Czech Business Superbrands!

Prestižní ocenění Superbrands je oceněním mimořádných úspěchů značky na lokálním trhu. Nevyšším odborným orgánem programu Superbrands je Brand Council. Brand Council je odborná komise tvořena odborníky a profesionály z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu, která hodnotí značky na základě předem daných kritérií, kterými jsou známost, budování brandu, inovace či prestiž.

Jsme velmi hrdí na to, že jsme se znovu osvědčili ve velmi tvrdé konkurenci. S ohledem na tyto úspěchy je znát, že se kolektivní systém ASEKOL neustále rozrůstá a zlepšuje své postavení na trhu. Tyto výsledky zároveň dokazují, že ASEKOL se za 18 let své existence stal velmi úspěšnou značkou nejen na lokálním trhu. Za těmito úspěchy stojí mnoho vynaloženého úsilí, neustálý progres a motivace posouvat se neustále dopředu. To vše se neobejde bez tvrdé práce. Všem, kteří jsou součástí ASEKOLu velmi děkujeme, vážíme si vás.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů