Sobota, 27. července 2024

Životní prostředí a energetická transformace - nový termín a formát veletrhu ECOMONDO v Číně

Životní prostředí a energetická transformace - nový termín a formát veletrhu ECOMONDO v Číně

Rimini (Itálie), 25. ledna 2024 - Po úspěchu loňského ročníku veletrhu Chengdu International Environmental Protection Expo oznámily společnosti Europe China Environmental Exhibitions (ECEE) a Italian Exhibition Group (IEG) nový termín příštího veletrhu: Veletrh se bude konat ve dnech 16. až 18. května 2024 opět na výstavišti Chengdu Century City Expo Centre. Zároveň uvádějí její nový název: ECOMONDO CHINA - CDEPE Leading the Ecological and Energy Transition in the Western China, spolu s novým formátem.

ECOMONDO CHINA - CDEPE NOVÝ FORMÁT

ECOMONDO CHINA - CDEPE má v souladu s cíli organizátorů představovat platformu inovací pro celé odvětví: centrum pro obchod a navazování kontaktů pro čínské i mezinárodní subjekty, ústřední událost, která se zabývá naléhavými a trvalými výzvami, jež celosvětově představuje ekologická a energetická transformace.
V souladu s investicemi a úsilím čínské vlády o energetickou transformaci bude mít akce nový formát: odvětví zpracování vody a odpadu, prevence a kontroly znečištění ovzduší, monitorování životního prostředí a bioenergie budou integrovány s novými energetickými odvětvími "úložiště" a "elektromobilita".
SPOLEČENSTVÍ A GEOEKONOMICKÝ SCÉNÁŘ
Na výstavě se sejde celá komunita: vystavovatelé, kupující a návštěvníci ze západní a pevninské Číny, stejně jako národní a globální společnosti, asociace, řečníci a zúčastněné strany.
Jihozápadní regiony Číny, zejména ekonomické centrum Čcheng-tu-čchung-čching, se podílejí přibližně 40 % na celkovém HDP země a budou hrát klíčovou roli při realizaci plánu na úplnou dekarbonizaci čínské výroby do roku 2030. Trh se zajímavými obchodními, kooperačními a investičními příležitostmi pro malé a střední italské společnosti.
MEZINÁRODNÍ KONFERENCE K ZAHÁJENÍ KONFERENCE ECOMONDO CHINA - CDEPE
Zahajovací mezinárodní konference pronikne do obsahu konference ECOMONDO CHINA - CDEPE a představí strategie přijaté Evropou a Čínou k řešení klimatických změn a environmentálních rizik, inovace a případové studie. Konference se bude zabývat také technologiemi pro zmírnění změny klimatu a řešení environmentálních rizik.
Italská obchodní agentura ITA bude přítomna jako partner akce spolu s místními institucemi a mezinárodními partnery.
KONTAKT PRO TISK ITALIAN EXHIBITION GROUP | media@iegexpo.it
vedoucí oddělení firemní komunikace a vztahů s médii: Elisabetta Vitali|
vedoucí tiskového oddělení: Marco Forcellini | koordinátorka mezinárodní tiskové kanceláře: Silvia Giorgiová: tisková mluvčí tiskové kanceláře
Translated with DeepL.com (free version)

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů