Sobota, 27. července 2024

E.ON v číslech - 2

E.ON v číslech - 2


Společnost E.ON získala druhé místo v průzkumu Randstad Employer Brand Research 2024, který sestavuje žebříček atraktivních zaměstnavatelů v České republice. E.ON se umístil v kategorii energetická řešení, stavebnictví a facilities.

Employer Brand Research je nezávislý průzkum, který probíhá ve 32 zemích světa a přináší vhled do toho, co zaměstnance nejvíce motivuje a co je pro ně důležité při výběru zaměstnavatele. V České republice proběhl letos už sedmý ročník a hodnoceno bylo dohromady 174 společností.
Zaměstnanci a jejich vzdělávání a rozvoj jsou jednou z klíčových oblastí, kterým se E.ON věnuje. Společnost se snaží aktivně rozvíjet své zaměstnance. Nabízí jim řadu školení a aktivit, která jim pomáhají kariérně růst. Zaměstnanci skupiny E.ON v České republice, kterých je zhruba 3 500, mohou čerpat i řadu benefitů a výsledky průzkumu tak potvrdily, že E.ON je v tomto segmentu atraktivním zaměstnavatelem.
Společnost také aktivně hledá své potencionální zaměstnance i mezi studenty. Letos už popatnácté pořádá například Letní energetickou akademii, do níž se mohou do 16. června 2024 přihlásit studenti nejen ekonomických, ale i technických a jinak zaměřených univerzit, a chystá další ročník Zimní ekonomické akademie. Dále E.ON prohloubil spolupráci se studenty i se školami, administruje program Montérský dorost a na středních školách v Sokolnicích, Hluboké nad Vltavou a Třebíči má své třídy. E.ON nabízí studentům i další aktivity. Jsou to různé stipendijní a trainee programy konzultace bakalářských a diplomových prací, ale i praxe a stáže.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů