KURZY DOMÁCÍHO ZPRACOVÁNÍ MLÉKA 2010
13-14.3.2010
Seminář, školení
Kurzy jsou určené pro drobné producenty, současné i budoucí chovatele a další zájemce
Prakticky si vyzkoušíte:
o    výroba čerstvého sýra
o    výroba hněteného sýra typu oštěpok,
o    lisování polotvrdého sýra
o    výroba tvarohu a jogurtu
o    finální úprava sýra lakování a voskování
o    výroba pařeného sýra
o    zpracování brynzy
o    nakládání sýra
Dále se dovíte:
o    produkce potravin a lokální ekonomika 
o    chov mléčných plemen
o    hygiena zpracování mléka
o    dotace pro rozvoj zpracování mléka
Přihlášky je možné si stáhnout na www.rosacb.cz (v sekci kurzy)
Místo konání akce:
v Borovanech
Adresa konání akce:
Web:
Kontakt:
Hanka Polaufová
Email:
Telefon:
777 320 450