Čtvrtek, 28. března 2024

Módní trendy v roce 2021: Jak vypadat stylově v každé situaci?

Módní trendy v roce 2021: Jak vypadat stylově v každé situaci?

Rok 2021 přinesl změny nejen v oblečení, ale i v líčení. Přichází s vlastním konceptem, který je zaměřený na individuálnost a sebevyjádření. Dnes vám řekneme o ultramódních trendech v líčení pro letošní rok.

Žhavý contouring zůstal v minulosti. V líčení pleti převládají principy měkkosti a jemnosti. To znamená, že přirozené (nude) líčení je stále v módě. Preferujte lehké textury, které pleť nezatěžují a nevytvářejí efekt masky. Ty se budou ideálně hodit jak na denní, tak i na večerní líčení. Tónovací krém by měl ideálně ladit s podtónem vaší pleti, pouze v tomto případě docílíte ideálního výsledku. Ale pozor: nedokonalosti pleti, tmavé kruhy pod očima či zarudnutí v módě nejsou. Pro jejich maskování doporučujeme používat kosmetické přípravky s hutnější konzistencí. Tvářenka a trocha rozjasňovače pomohou dodat závěrečnou tečku, nádherné akcenty a viditelně pleť rozzářit.

Oční linka se letos stala módní jako nikdy předtím. Individualita je nadevše. To znamená, že oční šípky jsou stále IN, a vy s nimi můžete směle experimentovat: různé formy a barvy, třpytivé, s plynulým přechodem jedné barvy v jinou či vícebarevné. Nebojte se smělých barev a jejich kombinací.

Co se týče barev očních stínu, v roce 2021 vládne modrá, její různé odstíny a kombinace. Právě tyhle barevné akcenty na očních víčkách byly představené na módní přehlídce Bethany Williams.

Pokud jste se rozhodly zvýraznit rty, nejideálnější volbou bude červená rtěnka. To potvrzují i módní looky z přehlídky Dolce & Gabban. Rtěnka v červených odstínech se hodí nejen k večernímu, ale i k dennímu líčení. Co se týká textury, módním zůstane matná, ale pokud z nějakých důvodu matné rtěnky nepoužíváte, klidně si pořiďte lesk na rty.

Nejen červená! Tmavé odstíny rtěnky jsou také na vrcholu popularity. Zvláště v chladnějším období budou působit velmi elegantně a sofistikovaně. Tmavší odstíny rtěnky se budou hodit k šatům i motorkářské bundě. Ale v roce 2021 se doporučuje kombinovat tmavý odstín rtěnky s růžovými a broskvovými barvy očních stínu nebo tvářenky. Naneste tmavou barvu na rty a světlejší na lícní kosti a víčka.

Celý look zakončí vlasové doplňky. Rozkošně a směle budou vypadat na lehce rozcuchaných vlasech. Spony, skřipce nebo čelenky vyzdobené květy, kamínky, perličky či krystalky - vyberte si podle svého vkusu!

Rok 2021 přináší nové trendy - smělé, šokující a elegantní. Ten hlavní je však pořád stejný: vždy a všude se cítit sebejistě. A jaké trendy se zalíbily tobě?

Zdroj: sponzorovaný článek

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů