Novinky v bezpečnosti potravin, bio a ekozemědělství, GMO...
Pozvánka na FOOD SEMINÁŘ konaný 29.3.
BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. si Vás dovoluje společně s partnery pozvat na odborný seminář, zaměřený na bezpečnost potravin, ekologické zemědělství, biopotraviny, bioprodukty, GMO a certifikované potravinářské standardy.
Přínos kurzu
- Ekozemědělství, biopotraviny a bioprodukty - legislativa, novinky
- Best Practices v oblasti biopotravin a pekařství
- Nové požadavky na ,,Bez GMO" v českém prostředí
- Certifikace v potravinářství
Program:
8.30 - 9.00
Prezence
9.00 - 9.30
Úvod - přivítání, BOZP požadavky, organizační body
Představení Bureau Veritas
Ing. Jakub Kejval, generální ředitel BUREAU VERITAS
9.30 - 10.15
Ekozemědělství - legislativní požadavky a novinky
Ing. Martin Leibl, Ph.D., Ministerstvo zemědělství ČR
10.15 - 10.45
Občerstvení
10.45 - 11.15
Biopotraviny v praxi - Biopekárna Zemanka
Jan Zeman, jednatel společnosti
11.15 - 11.45
Přínos nejen biopotravin pro lidský organismus
Ing. Ivana Kabelková, výživová poradkyně, Potravinářské poradenství - Ing. Lukáš Nuhlíček
11.45 - 12.15
GLOBALGAP - přínos standardu v praxi
Irena Hlaváčková, AGROFERT
12.15 - 12.45
Potravinářské využití řepkového oleje
Ing. Kateřina Vytrhlíková, PREOL
12.45 - 13.30
Občerstvení
13.30 - 14.15
Nové trendy a vývoj pro oblast pečiva (bezlepkové, ...)
Ing. A. Váchová, PENAM
14.15 - 14.45
Systém ,,Bez GMO" v české verzi, zásady a novinky
Ing. Zdeněk Kubiska, Spolek pro komodity a krmiva
14.45 - 15.15
Princip a požadavky potravinářských certifikací - FSSC, BRC, IFS, ISCC, GLOBALGAP
MVDr. Zoltán Kulač, BUREAU VERITAS
15.15 - 15.45
Diskuse, závěr
Termín:
29. 3. 2017
Adresa:
Pivotel MMX, Dobřichovická 452, Lety u Dobřichovic, 252 29
Přihlášky prosím zasílejte nejpozději do 16. 3. 2017 online zde a nebo na email: lenka.bockova@cz.bureauveritas.com nebo se jednoduše přihlaste ze.
Cena: 2.950,- Kč bez DPH
Každý účastník obdrží malý dárek.