Čtvrtek, 25. dubna 2024

EU Ecolabel Showroom on wheels úspěšně završil své turné v?České republice!

EU Ecolabel Showroom on wheels úspěšně završil své turné v?České republice!

V polovině září odstartovala v České republice oslava 30. let Ekoznačky EU Ecolabel. Oslava byla netradiční svou formou, a to putovním stánkem ,,Shrowroom on wheels", který jste mohli potkat na různých místech v Praze.

Showroomem byl cyklokaravan tažený elektrokolem, který funguje jako propagační stánek. Svou premiéru měl u Národní technické knihovny v Praze v rámci konference Životní prostředí - prostředí pro život a dále byl ke spatření na dalších víkendových akcích.

Showroom přilákal řadu kolemjdoucích i mnoho rodin, které jsme mohli seznámit s výhodami a přínosy produktů s evropskou ekoznačkou. Malí návštěvníci byli nadšeni maskami s Ekolífkem, velcí ocenili praktické certifikované dárečky i odborné informace a kolo štěstí se nezastavilo - soutěžit chtěli všichni.

Showroom se nyní přesouvá zpět do Belgie, ale my s?prezentací ekoznačení nekončíme! Sledujte náš facebookový profil pro informace o dalších akcích pořádaných v?říjnu a v listopadu 2022.

Více fotografií naleznete zde.

Zdroj: CENIA

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů