Neděle, 28. dubna 2024

Testovaci provoz Systemu ENvironmentalni ASistence (SENAS).

Testovaci provoz Systemu ENvironmentalni ASistence (SENAS).

Agentura Koniklec (AK) zahájila v druhé polovině roku 2006 díky podpoře programu Transition Facility EU zprostředkované Nadací pro rozvoj občanské společnosti vývoj inovativního asistenčního systému SENAS pro občany v životních situacích souvisejících s ochranou životního prostředí.
SENAS není další internetovou poradnou ani kartotékou otázek a odpovědí. Jedná se o systém, který klade důraz na vzájemnou provázanost jednotlivých složek kvalitního a aktuálního obsahu a automatické propojení klienta s expertem odpovídající kvalifikace.
Od druhé poloviny května 2007 je prověřováno fungování systému ve veřejném testovacím provozu. Cílem testovacího provozu je ov)žit zejména technickou stránku systému a jeho snadnou pochopitelnost a ovladatelnost uživatelem. Vlastní obsah systému je stále zpracováván a postupn) doplňován.
Agentura Koniklec se obrací na všechny zájemce, kteří mají přístup k internetu, s prosbou o spolupráci při testování provozu systému SENAS. Tito zájemci mohou kontaktovat realizátory prostřednictvím e-mailu „tym@senas.cz“. Všem testovacím uživatelům zašleme podrobné informace.
Zbývá jen dodat, že testovací provoz probíhá na internetové adrese http://www.senas.cz a jeho úastníci se mohou t)šit na drobnou pozornost, jako pod)kování za jejich pomoc.

SENAS – Zeptejte SE NÁS!
Mirek Lupač, ředitel Agentury Koniklec (mirek@koniklec.cz)

Podpořeno z programu Transition Facility

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů