Čtvrtek, 28. března 2024

Jak ušetřit čas díky portálu Ekologové.cz

Vše, co potřebuje profesní ekolog, na jednom místě! Agregátor aktuálních zpráv, kompletní legislativa, adresář důležitých úřadů či kontakty úřady... Maučte se využívat Ekologové.cz a získáte pomocníka, na kterého je spolehnutí!

Jak ušetřit čas díky portálu Ekologové.cz

Co je nového v oboru?

Na úvodní straně Ekologové.cz najdete přehled nejnovějších zpráv ze všech oborů ekologie, seřazených podle stáří. Zajímá vás konkrétní téma? Na hlavní liště můžete snadno přepínat mezi odbornými sekcemi **Odpady, Voda, Ovzduší, Havárie, Chemické látky, Hluk, IPPC a EIA.

Vedle zpravodajství vás čeká seznam chystaných akcí: školení, konference či veletrhy tu najdete přehledně uspořádané i s datem a místem konání.

Pro novinky v zákoně sjeďte k zápatí stránky - sekce Aktuální předpisy obsahuje všechny novely zákonů, vyhlášek a předpisů, týkající se ekologické praxe.

Virtuální asistent

ekologovéHodil by se i vám asistent, který kdykoliv najde, co potřebujete? Na Ekologové.cz máte všechny důležité informace hned po ruce!

V sekcích Státní zpráva, Business odkazy, Města a obce a Kompletní legislativa jsou pro vás připraveny stovky odkazů a kontaktů: adresáře úřadů či měřicích firem, havarijní plány a vzory hlášení, platné předpisy s metodickými pokyny a další. Odkazy jsou uspořádané v pohodlných seznamech s plným názvem a náhledem stránky.

Pokud hledáte či nabízíte místo, je tu sekce "Pracovní pozice Ekolog" s možností bezplatné inzerce.

Stránka na míru

Pro maximum informací z konkrétního oboru ekologie stačí vybrat si téma na hlavní liště. Na odborně zaměřené podstraně najdete kontakty, výrobky a služby nabízené pro vaši činnost, vzory formulářů ke stažení či povinnosti a resortní předpisy.

Přehledné, aktuální informace zcela zdarma - to jsou Ekologové.cz!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů