Středa, 24. dubna 2024

Dřevěné medaile - odměňte vítěze ekologicky!

Dřevěné medaile - odměňte vítěze ekologicky!

Sportovní klání, soutěže a turnaje jsou od nepaměti spojeny s odměňováním vítězů. Dostat za svou píli a nasazení žádané uznání je nejen pro děti a mládež silně motivační a tím spíše, pokud je spojeno s reálnou výhrou či trofejí. Současným trendem na poli nejen soutěžních vyznamenání jsou dřevěné ekologické medaile, které jsou stále oblíbenější v amatérských i profesionálních soutěžích. V čem tkví jejich kouzlo?

Dřevo je prostě dřevo

Medaile vyrobená ze dřeva je příjemná na dotek, hezky voní a pověšená na dětský krk zbytečně netíží. Přesto dokáže přinést stejnou či dokonce větší radost. Pokud si pod pojmem dřevěná medaile představíme pouhé kolečko s jednoduchým černým textem, nemůžeme se více mýlit! Technologické možnosti výroby dřevěných medailí umožňují vyprodukovat nejrůznější tvary i velikosti a také celoplošnou barevnou grafiku ve vysoké kvalitě. Dřevěná medaile je na první pohled líbivá, působí na pohled i na omak poctivě a líbivě. Samozřejmostí je ouško na provléknutí stuhy tak, aby se medaile dala bez problémů pověsit na krk. Pokud jich získáte více, můžete si je pověsit na stylový věšák na medaile na stěnu.

Dřevěné medaile jsou vhodné jako trofej na nejrůznější sportovní klání, počínaje táborovými hrami či soutěží dobrovolných hasičů. Medaile je možné vyrobit na míru podle vlastního návrhu, realizovat lze nejrůznější tvary medailí a jakékoliv barevné ztvárnění včetně textů. Samozřejmostí je také bohatý výběr již hotových medailí s univerzálním použitím na množství nejrůznějších aktivit.

Medaile od těch nejlepších

A u koho medaile objednat? Doporučujeme společnost Poháry Bauer, která se věnuje výrobě dřevěných medailí na míru ve špičkové kvalitě. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti produkce dárkových předmětů, trofejí a vyznamenání - jsme mj. největší výrobce trofejních pohárů v Evropě! Všechny své produkty vytváří s ohledem na co nejvyšší kvalitu a výhodnou cenu. Díky zmíněným zkušenostem dokáží v Poháry Bauer vytvářet také tyto oblíbené dřevěné medaile, které jsou nejen opravdu krásné, lehké a příjemné na dotek, ale také ekologické. A to považujeme za to největší vítězství.

Zdroj: Poháry Bauer

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů