Čtvrtek, 28. března 2024

Electrolux získal certifikaci Swissatest za vynikající výsledky při odstraňování bakterií a virů

Electrolux získal certifikaci Swissatest za vynikající výsledky při odstraňování bakterií a virů

Přední světový testovací institut Swissatest Testmaterialien AG udělil společnosti Electrolux certifikaci pro vybrané programy spotřebičů značek Electrolux a AEG. Získání této významné certifikace znamená, že se zákazníci mohou s naprostou důvěrou spolehnout na spotřebiče s oceněnými programy, které zajistí tu nejlepší účinnost při odstraňování bakterií a virů v domácím prostředí. Mohou si tak každodenní život užívat naplno a bez obav.

Ta nejvyšší ochrana proti bakteriím a virům

Všechny spotřebiče Electrolux a AEG procházejí nejpřísnějšími testy, pokud jde o mytí a čištění, ale tato certifikace jde ještě o krok dále a potvrdila u vybraných programů tu nejvyšší účinnost při odstraňování bakterií. Při testování se programy spotřebičů AEG a Electrolux úspěšně vypořádaly se specifickými viry, jako je bakteriofág E.coli MS2. Tento typ viru je obecně poměrně obtížné odstranit, protože má vysokou toleranci k dezinfekčním a čisticím prostředkům.

Domácnost bez obav

Existuje mnoho lidí, kteří mají obavy z šíření bakterií a virů, obzvlášť v dnešní době. V nedávném průzkumu, který provedla společnost Electrolux, byl boj s bakteriemi v popředí zájmu více než jednoho z deseti dospělých a 14 % všech Evropanů uvedlo jako hlavní důvod praní prádla právě likvidaci bakterií.

Ocenění Swissatest ještě více podpořilo dlouhodobý cíl společnosti Electrolux pomáhat utvářet lepší a zdravější prostředí v našich domácnostech v rámci udržitelnosti. Ocenění potvrzuje, že certifikované programy výrobků Electrolux a AEG odstraní až 99,99 % bakterií a virů a poskytují tak zákazníkům jistotu, že mohou každodenní život prožívat v klidu a bez obav.

Programy s certifikací Swissatest pro Electrolux a AEG

o Pro pračky a pračky se sušičkou:

Antialergický program kombinuje vlhkou páru s vysokou prací účinností a odstraňuje více než 99,99 % bakterií a virů z oblečení (včetně Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium). Kombinace praní na 60 °C a páry snižuje množství alergenů a zajišťuje, že oblečení bude hygieničtější a 100% čisté.

o Pro sušičky prádla:

Program Extra Hygiena je vysoce účinný sušící cyklus, který využívá teploty nad 60 °C, suší a zároveň dezinfikuje prádlo a odstraňuje 99,99 % bakterií a virů (včetně Candida albicans a Escherichia coli).

Program Přikrývka suší, dezinfikuje a odstraňuje 99,99 % bakterií a virů. Při teplotě nad 60 °C tento program účinně suší přikrývky a polštáře s péřovou, prachovou i syntetickou výplní.

o Pro myčky nádobí:

Program Extra Hygiena je vysoce účinný mycí cyklus, který odstraňuje více než 99,99 % bakterií a virů (včetně Micrococcus luteus a bakteriofága MS2). Zahrnuje výkonnou závěrečnou fázi oplachu, při níž se teplota myčky zahřeje na 69 °C a udržuje vysokou teplotu po dobu minimálně 10 minut. To zajistí téměř úplné zničení bakterií na nádobí.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů