Čtvrtek, 28. března 2024

Udržitelný způsob života můžete podpořit i při každodenním vysávání

Udržitelný způsob života můžete podpořit i při každodenním vysávání

Slovo udržitelnost slyšíme nyní na každém kroku. Víte ale, co přesně si pod tímto pojmem správně představit? Je založen především na odpovědném přístupu každého z nás k dnešním i budoucím generacím, na harmonii mezi člověkem a přírodou a na naší úctě k přírodě a jejím zdrojům. Není to ale žádná věda, naše každodenní životy můžeme žít v souladu s těmito jednoduchými principy. Počítá se každá drobnost. Třeba výběr spotřebičů, které nezatěžují naše životní prostředí, a naopak ho pomáhají chránit.

Electrolux vám představuje jedinečný vysavač UltraOne Green, který vyniká nejen svým výkonem a nízkou hlučností, ale především o 65 % nižší spotřebou energie, díky čemuž se hrdě řadí do energetické třídy A. Dokonce je vyroben z recyklovaného plastu a sám je téměř celý recyklovatelný.
Pokud si tedy vyberete tento model, rozhodli jste se ve prospěch ochrany životního prostředí. Přesvědčte se, že trvalá udržitelnost existuje i ve vysávání.
Vysavač UltraOne Green je ze 70 % vyroben z recyklovaného plastu a neobsahuje jediné procento PVC. Obal je dokonce vyroben ze 100% recyklovaného materiálu. Až skončí životnost vysavače, je možné zrecyklovat celých 92 % spotřebiče.
SOUTĚŽ O RECYKLOVATELNÝ VYSAVAČ
Ve spolupráci se společností Electrolux jsme pro vás navíc nyní připravili soutěž o tento recyklovatelný model vysavače.
Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a ze správných odpovědí vylosujeme jednoho vítěze, který bude moct využívat všech výhod, který vysavač Electrolux UltraOne Green nabízí.
Soutěžní otázka:
Z kolika % recyklovaného plastu je vyroben Electrolux sáčkový vysavač UltraOne Green?
Správnou odpověď vyplňte do 30. listopadu 2022 na náš odpovědní formulář zde.
Nápovědu najdete v tomto článku a na stránkách electrolux.cz.
Čistý a útulný domov si bez námahy můžete dopřát v každém případě. Pořiďte si nyní některý z tyčových nebo sáčkových vysavačů a k vybraným vysavačům můžete získat dárek v hodnotě až 2 399 Kč. Nabídka platí do 30. 11. 2022.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů