Sobota, 27. dubna 2024

Škoda Auto představí na výroční tiskové konferenci hospodářské výsledky a poodhalí nový elektromobil

Škoda Auto představí na výroční tiskové konferenci hospodářské výsledky a poodhalí nový elektromobil

Škoda Auto bude letošní výroční tiskovou konferenci vysílat online v pátek 15. března v 10:00 středoevropského času. Přímý přenos bude přístupný na stránce Škoda Storyboard a na oficiálních profilech společnosti na sociálních sítích. Automobilka představí klíčové finanční ukazatele za rok 2023 a poskytne výhled na další vývoj a strategické plány. Škoda Auto se navíc podělí o exkluzivní ukázku designového konceptu chystaného plně elektrického automobilu.


Klaus Zellmer, předseda představenstva společnosti Škoda Auto, se zaměří na aktivity a výsledky společnosti za uplynulý finanční rok. Dále vystoupí Holger Peters, člen představenstva pro Finance, IT a právní záležitosti s podrobnějším přehledem hlavních finančních ukazatelů. Martin Jahn, člen představenstva pro Prodej a marketing, bude analyzovat prodejní výsledky společnosti a blíže představí rozvoj na zahraničních trzích.

Ve druhé části budou členové představenstva Škoda Auto odpovídat na dotazy novinářů. Otázky lze zasílat předem e-mailem na adresu media@skoda-auto.cz nebo prostřednictvím platformy Sli.do během živého přenosu, a to až do zahájení části otázek a odpovědí.

Média mohou přenášet přímý přenos výroční tiskové konference společnosti Škoda Auto i prostřednictvím svých kanálů pomocí kódu pro vložení.

Datum: pátek 15. března 2024, 10:00 - 11:30 středoevropského času

Kanály s přímým přenosem:
Škoda Storyboard: https://skoda-storyboard.com/cs/
YouTube: https://youtube.com/watch?v=npahpffTp98
Síť X: https://x.com/skodacz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů