Pátek, 19. dubna 2024

Otrokovičtí mohou naposledy promluvit do stavby bioplynky

Otrokovičtí mohou naposledy promluvit do stavby bioplynky

Otrokovice - Bioplynová stanice ve městě? Rozhodnout můžete i vy! Tímto sloganem zve leták obyvatele Otrokovic na středeční veřejné projednání, kde si mohou nechat naposledy vysvětlit veškeré dostupné informace k záměru výstavby bioplynky v jejich městě, a také říct své názory a argumenty.

Setkání se uskuteční ve středu 4. listopadu 2009 od 15 hodin na Hotelu Baťov - Společenský dům v koncertním sále v prvním poschodí.

"Občané budou mít poslední možnost vyjádřit se k plánované výstavbě bioplynové stanice, a tím ovlivnit její existenci," sdělila mluvčí města Lenka Krupková.

Zasláním svých připomínek na adresu krajského úřadu nebo aktivní účastí na veřejném projednání podle ní mohou občané významně ovlivnit budoucnost Otrokovic.

Své spoluobčany ponouká k účasti na projednávání také jeden z tamních obyvatel Miroslav Kostelecký.

"Pro ty, kterým není lhostejné v čem žijeme. Přijďte si poslechnout, proč by se ve městě Otrokovice mělo zpracovávat 48.000 tun siláže a 20.000 tun prasečí a hovězí kejdy ročně," uvádí v e-mailu rozeslaném mezi otrokovické.

Zdroj:Zlínské noviny
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů