Pátek, 19. dubna 2024

Vše pro Váš domov - to je Dům a zahrada Liberec

Mezi nejoblíbenější veletržní akce na výstavišti v Liberci patří veletrh DŮM A ZAHRADA LIBEREC, které se letos koná v termínu 20. - 23. května.

Vše pro Váš domov - to je Dům a zahrada Liberec

DŮM A ZAHRADA LIBEREC, se bude konat již pošesté, nabídne přehlídku stavebních materiálů a technologií. Návštěvníci, a to jak z řad odborníků, tak z řad drobných stavebníků či chalupářů, se mohou těšit na průřez nabídky stavebního průmyslu včetně nejaktuálnějších novinek.

DŮM A ZAHRADA LIBEREC je bezesporu jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících veletrhů bydlení mezi regionálními výstavami v České republice. Návštěvníci zde najdou vše od pořízení bytu či domu, přes stavbu, nábytek, vybavení interiérů až po drobné dekorace. A jelikož k bydlení patří i péče o zahradu, návštěvník zde najde i vybavení pro zahradu.

dum a zahrada 1

Spojení nomenklatury příbuzných oborů stavby, bydlení a zahrady vytváří návštěvníkům i vystavovatelům každoročně příjemnou atmosféru. Oblíbenost této výstavy dokazuje i návštěvnost. Během čtyř dnů konání výstavy ji v loňském roce navštívilo přes 24.000 návštěvníků a na naprosto vyprodaném výstavišti se představilo přes 280 vystavovatelů.

Pokud se chystáte stavět dům, opravovat byt nebo uvažujete o rekonstrukci koupelny, výměně oken nebo zateplení, přijďte se inspirovat a poradit přímo na tuto výstavu.
Stavební výstava DŮM A ZAHRADA LIBEREC, nabídne mnoho inspirativního pro opravy, rekonstrukce či modernizace bydlení a navíc můžete získat informace o finančních službách v oblasti stavebnictví. Dalším zajímavým a rozsáhlým tématem této výstavy je interiér a vybavení bytu.

Výstava Dům a zahrada Liberec je otevřená od čtvrtka 20. do neděle 23. května vždy od 9 do 18 hodin. V neděli 23. května od 9 do 16 hodin

dum a zahrada 2

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů