Pátek, 29. března 2024

Podzemní kontejnery REFLEX Zlín (Undergroung containers from REFLEX Zlín)

Podzemní kontejnery REFLEX Zlín (Undergroung containers from REFLEX Zlín)

Podzemní kontejnery

Kontejnery částečně zapuštěné do země (SEMI)

Vlastní nádoba na sběr tříděného i komunálního odpadu o objemu 1,5 m3, 3 m3 a 5 m3 je jako v případě všech našich kontejnerů sklolaminátová a je umístěna z větší části pod terénem. Podzemní část kontejneru je uložena v kruhové sklolaminátové šachtě, nadzemní část je chráněna sklolaminátovým nádstavcem s vnější dekorací. V horním víku kontejneru je umístěn vhazovací otvor dle druhu odpadu. Krytí vhazovacího otvoru je dle typu odpadu rozlišeno barevným provedením.

Kontejnery zcela zapuštěné do země (CITY)

Sklolaminátová nádoba v objemech 2 m3, 3,2 m3 a 5 m3 na sběr tříděného i komunálního odpadu umístěná zcela pod terénem. Podzemní část kontejneru je uložena v kruhové sklolaminátové šachtě. Pohledové, resp. estetické části podzemního kontejneru představuje sloupek s vhazovacím otvorem pro odpad a dále horní podlaha, tedy pochozí plocha. Horní podlahu dodáváme v široké škále materiálového a barevného provedení. Vhazovací sloupky dodáváme jak ze sklolaminátu v libovolné barevnosti tak kovové s povrchovou úpravou. Při vyprazdňování kontejneru je šachta chráněna bezpečnostní zábranou.

Foto a katalogové listy na adrese:

http://www.reflex-zlin.cz/produkty/podzemni-kontejnery-1.html

Underground containers

Semi underground containers (SEMI)

The container for collecting of assorted or communal waste itself containing of 1,5, 3 and 5 cubic meters is - like all other Reflex products - made of fiberglass and is located largely below the ground level. The underground part of the container is stored in a circular shaft, aboveground fiberglass part can be decorated by wood construction or concrete with nice stones. In the upper lid of the container is placed the opening for waste. Coverage of the upper part can be in any colour according to the type of waste.

Full-underground containers (CITY)

Fiberglass container in volume 2 m3, 3,2 m3 and 5 m3 for collecting assorted or communal waste is placed in full under the ground level. It´s stored in a round fiberglass shaft. Visual or aesthetic parts of the underground containers represents the column with a garbage drop-in hole and the covering upper floor as a normal walking area. Our offer of upper flooring includes a wide range of materials and colour designs. We can deliver the columns made either of fiberglass in any colour, or in high-quality coated metal. The shaft is protected by safety barrier during emptying the container.

More informations, photos and datasheet on: en.reflex-zlin.cz

ZDROJ: www.reflex-zlin.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů