Pátek, 29. března 2024

Moderní vliesové tapety stojí za to

Moderní vliesové tapety stojí za to

Máte ve vašem interiéru pouze bílé stěny? Pak byste měli zauvažovat o tom, že vnitřní prostory nějakým způsobem oživíte. Většinu z nás nejspíše napadne nákup obrazů. Ty byly, jsou a budou tradičním efektivním zpestřením jakéhokoli interiéru. Ne vždy je ale nezbytné pořizovat právě obrazy. Existuje totiž sousta jiných zajímavých alternativ. Typické jsou v tomto ohledu zejména vliesové tapety. Jaké jsou jejich hlavní přednosti a proč volit právě tento druh tapet? Na obě otázky naleznete odpovědi v následujících řádcích.

Maximální odolnost

Máte strach, že by se tapeta od zdi odlepovala? Bojíte se jejich expresního odření? Obavy stranou. Moderní vliesové tapety se vyznačují především vysokou rezistencí vůči oděru a otěru. Lze je bez problémů nalepit také do dětského pokoje, kde je pochopitelně nebezpečí postupné degradace tapet vysoké. Jinak jsou omyvatelné. Při ušpinění tak není nutné hned kupovat novou tapetu.

Jednoduchá manipulace s tapetami

Tapety jsou dodávány tak, že se jenom jednoduše rozbalí a mohou se dle potřeby nalepit na stěnu. Vůbec nic složitého. Za několik málo vteřin máte hotovo a můžete si užívat pohledy na poutavé motivy.

Spousty zajímavých motivů

Vliesové tapety vyráběné z čistě přírodních materiálů jsou ekologické, a navíc nabízejí spousty poutavých motivů. Vybírat si lze z mnoha zajímavých oblastí. Jmenovat můžeme v první řadě třeba takovou přírodu. Rozbouřené moře, přírodní scenérie z hor a mnohé jiné obrázky přirozeného prostředí rozhodně stojí za to. Jinak není problém volit třeba imitace kamene, cihel nebo jiných stavebních materiálů. Že byste raději vesmír a hvězdy? Máte je mít stejně jako dětské motivy. Nejmenší jistě ocení pohled na legrační zvířátka nebo své animované hrdiny. Alternativ je zkrátka spousta a je pouze na vás samotných, co si nakonec vyberete.

Zdroj: PR článek

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů