Pátek, 29. března 2024

Škoda Auto zpřístupňuje elektromobilitu, pro Enyaq iV nabízí výhodný operativní leasing

Škoda Auto zpřístupňuje elektromobilitu, pro Enyaq iV nabízí výhodný operativní leasing

Tuzemské zastoupení automobilky Škoda Auto ve spolupráci se Škoda Financial Services a participujícími autorizovanými partnery přichází s atraktivními podmínkami operativního leasingu pro model Enyaq iV. Zákazníci nyní mohou mít jeden z nejoblíbenějších elektromobilů českého trhu i za 15 990 Kč měsíčně bez DPH1.

Škoda Enyaq iV se stává ještě dostupnější zásluhou výhodné nabídky operativního leasingu. Třeba měsíční splátka na vůz Škoda Enyaq iV 80 nyní vychází i na 15 990 Kč bez DPH při době pronájmu 36 měsíců a nájezdu 15 000 km ročně. Tato částka koresponduje s leasingovou splátkou podobně vybaveného vozu Škoda Kodiaq.

,,Zpřístupňujeme tímto krokem elektromobilitu širšímu okruhu zájemců. Vůz na leasing se po 3 letech vrací, zcela tak odpadají například obavy ze stárnutí baterie. V ceně splátky je obsažen i záruční a pozáruční servis po celou dobu pronájmu, pojištění PLUS, povinné ručení, havarijní pojištění a pojištění skel, stejně jako sada kompletních zimních kol včetně jejich přezutí a uskladnění. Nabíjení je vyřešeno pomocí nabíjecí karty a aplikace Chargee."

Jiří Maláček, vedoucí českého zastoupení Škoda Auto

Boj s předsudky má smysl, registrace elektromobilů stoupají
Zatímco celkový trh s novými automobily stagnuje, počty nově registrovaných elektromobilů rostou. Podle předpokladů by se registrace elektromobilů a vozů se spalovacími motory v Evropské unii měly vyrovnat zhruba v roce 2028, v Česku se to předpokládá po roce 2030. Rozhodující bude nejen adekvátní rozvoj nabíjecí infrastruktury, ale také úspěšný boj s předsudky. V prvním bodě již Škoda Auto a její autorizovaní obchodní partneři na území ČR hodně práce vykonali, nyní vyrážejí do boje s předsudky naprosto konkrétní nabídkou pro firemní i soukromé zákazníky. Díky revolučnímu operativnímu leasingu jim servírují elektromobilitu s veškerým komfortem. Jedním cíleným zásahem tak eliminují všechny pochybnosti, které často pramení z pouhých předsudků.

Bezkonkurenčně nízká leasingová splátka, navíc s puncem ,,all inclusive"
Leasingová splátka koresponduje se srovnatelnými modely vybavenými konvenčním spalovacím motorem. Zákazník navíc získává celý soubor služeb, které mu umožní zcela bezproblémové soužití s elektromobilem Škoda Enyaq iV. Splátka obsahuje záruční i pozáruční servis po celou dobu pronájmu, kompletní zimní kola včetně přezutí a uskladnění, povinné ručení a havarijní pojištění (včetně vnějších skel), Škoda Pojištění PLUS včetně GAP a nabíjecí kartu s aplikací Chargee. Veškeré obavy z elektromobilu, ať už jde o vyšší pořizovací cenu, komplikované nabíjení, nákladnou opravu baterie či rychlejší ztrátu hodnoty, jsou tímto přesvědčivě vyvráceny.

1Modelový příklad operativního leasingu na vůz Škoda Enyaq iV 80 v ceně 1 364 900 Kč
Doba pronájmu 36 měsíců a nájezd 15 000 km ročně. Uvedená pravidelná měsíční splátka 15 990 Kč bez DPH. Splátka obsahuje záruční a pozáruční servis po celou dobu pronájmu vozidla, kompletní zimní kola vč. přezutí a uskladnění. Součástí operativního leasingu je pojištění od Allianz pojišťovny, které je kalkulováno ve variantě ,,pojištění bez garance pojistného", tzn. že se cena pojištění bude vždy k výročí smlouvy měnit podle aktuálních sazeb pojistného. Dále je součástí měsíční splátky povinné ručení a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí, pojištění vnějších skel do limitu 10 000 Kč. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN s.r.o., a druhou stranou závazkový vztah.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů