Úterý, 16. dubna 2024

Pozvánka na EXPO Mokrá 2008

VII. ročník mezinárodního demonstračního veletrhu pro těžební průmyslu, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO Mokrá 2008 má již své pevné datum konání, 10. – 12. června 2008.
Pozvánka na EXPO Mokrá 2008

Co je cílem akce?

EXPO Mokrá 2008 se koná v nezaměnitelném kamenolomu Mokrá u Brna, který svou lokalizací, velikostí a specifičností podtrhuje zaměření akce. Lokalitu zapůjčila na dobu veletrhu společnost Českomoravský cement. Nespornou výhodou místa je možnost předvedení strojů a zařízení přímo v akci, což přivítají jak vystavovatelé, tak návštěvníci, jež mohou získat další informace o projektu na webových stránkách Těžební unie  www.tezebni-unie.cz. Součástí veletrhu bude rovněž bohatý program pro veškerou veřejnost.

Veletrh EXPO se se od svého prvního ročníku v roce 1995 vyvíjí a zkvalitňuje, což dokazují statistická čísla posledního VI. ročníku EXPO Mokrá 2006. Veletrhu se zúčastnilo 166 vystavovatelů z České republiky, Slovenska, Polska, Německa, Rakouska, Velké Británie, Francie, Belgie, Švýcarska, Itálie, Chorvatska, Dánska a Slovinska. Celková výstavní plocha, včetně demonstračních ploch pro nákladní automobily, terénní automobily, mobilní drtící a třídicí soupravy, vrtací soupravy a rozvalů pro rypadla a nakladače, byla 69 000 m2. Veletrh v průběhu čtyř dnů jeho konání navštívilo okolo 11 000 návštěvníků především z řad odborné veřejnosti. Kromě tradičních návštěvníků z České republiky, Slovenska, Polska, Německa, Rakouska, přijeli také odborníci z Estonska, Litva, Ukrajiny, Rumunska, Chorvatska, Turecka, Francie, Španělska a Itálie.

Co znamenají přípravy na veletrh?

Tým Těžební unie (www.tezebni-unie.cz) zpracoval jako každé dva roky kompletní podklady pro vystavovatele a partnery veletrhu, tedy přihlášky, bezpečnostní pokyny, nabídku služeb, stavby a vybavení stánků a všeobecné informace.

Ps:Tým unie se těší na zážitky, které je spolu s vystavovali a návštěvníky VII. ročník mezinárodního demonstračního veletrhu pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO Mokrá 2008 čekají

Jak jdou přípravy na veletrh?

Příprava VII. ročníku veletrhu EXPO Mokrá 2008 pokračuje a přípravný tým kompletuje přihlášky vystavovatelů. Zároveň s prvními přihlášenými komunikuje se zajímavý partnery, kteří akci podpoří mediálně nejen na území České republiky, ale také Slovenska, Polska a Německa. A to nejen v odborných periodikách, zejména oborových časopisech, ale i akcích a výstavách včetně internetových serverech.

Pro samotné vystavovatele připravil organizátor akce zajímavé slevy za objednanou plochu, které se dají vzájemně kombinovat v různých kategoriích.

Každý vystavovatel může také využít jedinečné nabídky až 500 ks volných vstupenek pro své zákazníky, odběratele, dodavatele a spolupracující organizace, které obdrží zdarma od organizátora.

Co ještě nevíte o veletrhu?                                           

Oborově se výstava člení následovně: 01 Technika a prostředky přípravy rubaniny, 02 Těžební, nakládací a přepravní technika, 03 Stroje a zařízení pro zpracování nerostných surovin, 04 Stroje a zařízení pro recyklaci stavebních materiálů, 05 Zařízení pro ekologický provoz těžebních závodů, 06 Náhradní díly a doplňky, 07 Servisní a doprovodná činnost, 08 Nákladní vozy, vozy pro speciální účely, 09 Terénní vozy, 10 Projekční práce, poradenská činnost, odborné časopisy, školy, svazy.

Jaké jsou přípravy začátkem roku 2008?

Začátek roku 2008 je tradičně kontrole rozeslaných přihlášek, správnosti doručovacích adres, zpětné vazbě prvních přihlášených, zjišťování situace na českém i mezinárodním trhu a finalizace konečné podoby prestižního středoevropského mezinárodního veletrhu.

Nedílnou součástí přípravných prací realizátorů je rovněž aktualizace databází potenciálních vystavovatelů rozšířená o nové členy Těžební unie, kterých se tým velmi váží.

Uvidí se, kolik nových vystavovatelů krásná lokalita kamenolomu Mokrá u Brna přivítá na VII. ročníku EXPO Mokrá 2008….

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů