Zelená dovolená plná slunce

25-29.8.2013

Tábor, výlet, pobytová akce

Pojďte s námi poznávat malebnou bělokarpatskou přírodu, řemesla, ovocnářské tradice a domácí ekologii v praxi. Hostětín je proslavený jako ekologická vesnička, do které zavítal dokonce i princ Charles. Vydejte se po jeho stopách. Ekologický penzion a vyhlášené hostětínské biomošty čekají na vás. Pobyt je koncipován jako kombinace individuálních výletů po doporučených trasách, doplněný o každodenní společný program, setkávání a zážitky. Budeme například tvořit z přírodních materiálů, vydáte se i na exkurzi za hady a za prožitky s bylinkami. Nebude chybět prohlídka Hostětína a jeho ekologických aktivit.

Ubytování a stravování: v ekopenzionu Centra Veronica (certifikát Ekologicky šetrná služba), 2-4 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením. Polopenze plus 1x oběd.

Cena:

3590 Kč (děti do 10 let 2190 Kč),

Cena zahrnuje: ubytování, polopenzi (plus 1x oběd), exkurzi po ekologických projektech v Hostětíně, nabídkový balíček výletů s příběhy a doprovodný program - řemeslné tvoření, ochutnávku biomoštů a sirupů, a na podzim sušení ovoce a ruční výrobu moštu, v létě lektora při exkurzi za hady a při bylinkovém workshopu.

Cena nezahrnuje: výlety do  okolí a dopravu.

Místo konání akce:
Hostětín
Adresa konání akce:
Kontakt:
Mgr. Hana Machů
Telefon:
739 569 264
srpen 2013
po
út
st
čt
so
ne
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů