Jak doma jednoduše ušetřit? Akce klubu IKEA FAMILY vám poradí a pobaví i vaše děti

29-30.1.2014

Seminář, školení

Jak doma jednoduše ušetřit?

Akce klubu IKEA FAMILY vám poradí a pobaví i vaše děti

 

Tipy jak v každodenním životě uspořit se hodí nejen na začátku roku. Stačí opravdu málo a vaše výdaje se mohou snížit natrvalo. IKEA ve svých obchodních domech  připravila na 29. a 30. ledna 2014 od 10 a 17 hodin semináře IKEA FAMILY, kde  vám odborníci poradí, jak si zařídit úspornější domácnost a tím šetřit peníze i životní prostředí.

 

Zároveň ukáží praktické tipy, které pomohou jednoduše a účinně snížit náklady na energie, snížit spotřebu vody a seznámí vás s šikovnými výrobky pro lepší nakládání s potravinami i odpadem.

 

Seminář pro členy IKEA FAMILY klubu je zdarma a termín si lze zarezervovat přes webové stránky www.IKEA.cz v záložce Obchodní domy. Zaregistrovat se je možné nejpozději do 27. ledna 2014.

 

Pokud se chcete dozvědět další informace o tom, jak snížit výdaje vaší domácnosti, navštivte webové stránky IKEA: http://www.ikea.com/cz/cs/pages/tydny_uspor.html 

 

Pro děti je připraven zábavný den

 

Děti jsou pro IKEA ti nejdůležitější lidé na světě. A právě pro ně je v pátek 31. ledna 2014 mezi 10 a 18 hodinou připraven den plný zábavy a nových zkušeností. Pokud v obchodních domech IKEA v Praze, Brně nebo Ostravě objeví a zvládnou jednoduché úkoly na šesti stanovištích, stanou se nejen experty na šetření energií, úsporu vody a správné nakládání s odpadem, ale dozví se i jak pomoci přírodě.

 

Soutěžit mohou všechny děti v doprovodu dospělé osoby. Za zvládnuté úkoly získají od klubu IKEA FAMILY odznak experta na domácí úspory, ruční LED svítilnu LJUSA a kupon na 30% slevu na vážené bonbony v obchůdku se švédskými specialitami za pokladnami.

 

Více informací k zábavnému dětskému dni získáte na www.IKEA.cz a stránkách jednotlivých obchodních domů zde: http://www.ikea.com/ms/cs_CZ/ikny_splash.html.

Místo konání akce:
IKEA Zličín a IKEA Černý Most
Adresa konání akce:
Skandinávská 131/1 a Chlumecká 664/10
Kontakt:
IKEA Česká republika
Telefon:
848848848
leden 2014
po
út
st
čt
so
ne
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů