Jak financovat globální zodpovědnost

29.11.2016

Seminář, školení

Seminář je určen především zástupcům měst, obcí a MAS věnujícíc se tématice Zdravých města  a místní Agendy 21, ale také zástupcům z neziskových organizací, studentům a široké veřejnosti.


Seminář bude zaměřen na aktuální možnosti financování aktivit podporující globální odpovědnost a aktivity fair trade v českých městech. Součástí semináře bude také diskuse s lidmi z praxe jako jsou například Dana Diváková z Institutu komunitního rozvoje v Ostravě, Tomáš Bílý z oddělení financí a správy Fairtrade Česko a Slovensko, Marcela Trejbalová jako bývalá koordinátorka projektu Aware & Fair za město Litoměřice nebo Rita Vlčková, současná koordinátorka Zdravého města a místní Agendy 21 také z Litoměřic.

 

Účastníci semináře jsou také zváni na neformální posezení po skončení programu do litoměřické fairtradové kavárny Fér Kafé na diskusi nad aktuálními tématy dne.

listopad 2016
po
út
st
čt
so
ne
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30
1
2

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů