ISO 22000 - SEZNÁMENÍ S POŽADAVKY NORMY O BEZPEČNOSTI POTRAVIN

6.2.2018

Seminář, školení

Přínos kurzu

Základní seminář pro zástupce organizací, zabývající se zemědělstvím, potravinářstvím a gastronomií, které se připravují na zavedení a certifikaci podle ISO 22000.

Obsah kurzu

Školením získáte

  • Přehled potravinové legislativy ČR a EU
  • Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru.

Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této normy.

Požadavky na účastníky

Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, abyste měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001.

Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.

Místo konání akce:
Praha
Adresa konání akce:
Olbrachtova 1, Praha 4 140 02
Kontakt:
Email:
Telefon:
únor 2018
po
út
st
čt
so
ne
1
2
3
4
6
7
8
9
10
14
19
20
21
22
26
27
28

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
Electrolux - domácí spotřebiče
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů