Krahujec obecný (Accipiter nisus) a poštolka obecná (Falco tinnunculus) jsou ve střední Evropě nejrozšířenější dravci městského prostředí.
Krahujčí samice likvidují přemnožené městské holuby
13. dubna 2013 9:31
Příroda
Celý článek: http://www.rozhlas.cz/_zprava/krahujci-samice-likviduji-premnozene-mestske-holuby--1196203
Zdroj: rozhlas.cz