Úterý, 19. března 2024

Hledají se sběrači semen pro regionální směs

Hledají se sběrači semen pro regionální směs

Stejně jako tomu bylo loni, také letos startujeme sběračskou sezónu informační schůzkou. Rádi bychom všechny potencionální sběrače uvítali v úterý 24. května od 17:00 v chalupě Sdružení Krajina v Počítkách 2.

Po loňském úspěchu se i letos chystáme na sběr semen pro tvorbu regionální směsi Žďárské vrchy. A stejně jako loni hledáme posily, které se nebojí vrhnout vstříc rozkvetlým loukám. O tom, co se bude sbírat v letošním roce, vhodná doba sběru semen pro jednotlivé rostliny, možná místa sběru, administrativní záležitosti aj. se dozvíte na informační schůzce sběračů, která se uskuteční v úterý 24. května v sídle Sdružení Krajina (Počítky 2). Těšíme se na hojnou účast a nové tváře!

V případě dotázů nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu mareckova@sdruzenikrajina.cz nebo telefonního čísla 775 239 691.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů