Pátek, 3. května 2024

Plzeňská firma ÚKLID PRESTO podpořila celorepublikovou akci Ukliďme Česko

Plzeňská firma ÚKLID PRESTO podpořila celorepublikovou akci Ukliďme Česko

Plzeňská firma ÚKLID PRESTO se stará o čistotu v kancelářích, výrobních halách, komerčních prostorech, a v domácnostech, již od roku 1993. Mimo jiné také provádí kolaudační úklidy a úklidové služby pro SVJ.

Díky svému profesionálnímu přístupu se stala firma ÚKLID PRESTO velice oblíbenou u svých zákazníků. Ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen. Tento rok se firma finančně podílela na akci Ukliďme Česko.
Hlavním cílem akce je úklid nelegálně vzniklých černých skládek na našem území. Dobrovolníci, kteří se do akce zapojí následně uklízí všechen nepořádek a vzniklé skládky v okolí. Během roku jsou 2 hlavní úklidové dny, a to na jaře a na podzim. Jarní termín proběhl v sobotu 2. dubna 2022, další se bude teprve konat, a to v sobotu 17. září 2022.
Pro tentokrát firma ÚKLID PRESTO podpořila akci prozatím jen finančně, ale rozhodně se chystá vyrazit i do terénu a přiložit ruku k dílu! Do akce se může zapojit každý.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů