Sobota, 20. dubna 2024

Meva - vybavení pro dům a zahradu

Hledáte komplexní vybavení pro vaši zahradu, dílnu, údržbu? Potřebujete běžné spotřební zboží nebo kvalitní příslušenství? Nahlédněte do sortimentu MEVATEC - dům a zahrada

Meva - vybavení pro dům a zahradu

Pro firmy

Běžný chod výrobní firmy, kancelářských prostor spotřebuje značné množství facility materiálu. K těm nejběžnějším patří odpadkové pytle do shromažďovacích nádob na odpad. Patříte-li k těm, kteří poctivě odděleně soustřeďují tříděné složky směsného komunálního odpadu do jednotlivých barevných nádob, oceníte legislativní možnost - předcházení vzniku odpadu konkrétně u bioodpadu, který je možno využívat v rámci vašich podnikových prostorů za pomoci kompostéru.
Máte-li zájem zkrášlit venkovní okolí vaší provozovny k využití je široká paleta květináčů různých velikostí i tvarů, od betonových až po dřevěné. Péče o zahradu či jiný venkovní prostor si žádá též řadu nezbytného příslušenství pro zahradníky či jiné pracovníky - kbelíky, přepravní vozíky nebo ostatní příslušenství.
Různých shromažďovacích nádob, prostředků není nikdy dost. Obzvlášť působíte-li třeba v potravinářském podniku nebo potřebujete-li přelévat pohonné hmoty do náhradních, menších obalů. Řešení? Sudy, kanystry, nádoby nepřeberných velikostí i materiálů.
*Tip pro vás
Nahlédněte do portfolia Národního plánu obnovy, kde jsou aktuálně vyhlášené výzvy též pro soukromé subjekty.
Pro zahrádkáře, kutily
Dešťová voda, zdroj, který snad každý zahrádkář využívá. Vybíráte-li vhodný, designový, praktický zásobník na dešťovou vodu pro nejenom pro vaši zálivku, nahlédněte na aktuální nabídku. Pro větší objemové požadavky jsou vhodné podzemní nádrže, naopak nadzemní zásobníky nabízejí vyšší variabilitu použití i na méně dostupných místech.
*Tip pro vás
V rámci programu Nová zelená úsporám - rodinné domy můžete na akumulaci dešťové vody získat dotaci pro zálivku zahrady až 55 tisíc Kč; pro splachování až 65 tisíc Kč.
,,I pro interiéry domů a bytů máme řešení. Nic nerozzáří pokoj více než rostliny. Proto u nás naleznete i vnitřní květináče s integrovaným systémem závlahy Rato Case v povedené imitaci ratanu v různých barvách. Nebo můžete vyzkoušet promyšlené sadbovače, které jsou vhodné jak na okrasné rostliny, tak i například pro pěstování bylin," doplňuje článek MEVATEC.
Ověření e-shopu/značky
MEVATEC se může pyšnit přes 4000 pozitivními recenzemi na portále zboží.cz. Nezávislé ověření největší spotřebitelské organizace dTest si můžete přečíst zde.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů