Čtvrtek, 18. dubna 2024

Startuje nová éra cestovního ruchu - #ObjavUdržateľnéSlovensko

Startuje nová éra cestovního ruchu - #ObjavUdržateľnéSlovensko

#ObjavUdržeteľnéSlovensko - se představuje v novém kabátu s originálními příležitostmi. Nahlédněte do unikátní platformy, která mapuje, podporuje, rozvíjí udržitelný cestovní ruch napříč slovenskými regiony.

Přidaná hodnota:

  • zázemí turistických informačních center po celém Slovensku
  • pokrytí oblastí jako ekoturistika, regionální speciality, tradiční řemesla a další
  • unikátní česko-slovenské propojení projektu (Ekotema Group s.r.o. & AICES)

"Zodpovědné chování a cestovní ruch jsou spojené nádoby. Proč nevyužít tohoto potenciálu s jedinečným bohatstvím, které Slovensko nabízí? Zasaďme se o aktivní přístup směrem k trvale udržitelnému rozvoji od Bratislavy po Humenné. Ať jste řemeslník, farmář, průvodce, hospodář či máte jinou profesi i vy můžete přispět svým dílem k regionálnímu rozvoji", komentuje hlavní myšlenku spoluautor projektu Lukáš Žaludek.

Podpora konceptu budoucnosti

#ObjavUdržateľnéSlovensko disponuje exkluzivní licencí k podpoře šetrného cestovního ruchu a prezentace Slovenské republiky na národní/mezinárodní úrovni a užití ochranné známky Slovenska - ,,Dobrý nápad Slovensko / Good Idea Slovakia" pro tento účel.Soulad s oficiální environmentální politikou Ministerstva životního prostředí Slovenské republiky znamenal udělení záštity ministra Jána Budaja.



Spojujeme síly s těmi nejlepšími. To je důvod našeho strategického partnerství s projektem #praveslovenske, který díky online nástrojům prezentuje ,,Hrdě a Srdcem" vše krásné co Slovensko nabízí. Společně tvoříme jedinečné zázemí pro domácí výrobce, umělce, tradice, folklór aj.



Příležitosti pro firmy, řemeslníky i jednotlivce

Má vaše firma/organizace/projekt blízko k ekologii, šetrné turistice, udržitelnému rozvoji, ochraně přírody, regionálním tradicím, řemeslnému umu, kulturnímu bohatství ? ? Propojte svou značku s #ObjavUdržateľnéSlovensko a dejte vašemu úsilí novou přidanou hodnotu:

  • nechte si poradit přímo od specialistů na cestovní ruch, ekologii, udržitelnost,
  • nabídněte váš unikátní produkt/službu redakci #ObjavUdržiteľnéSlovensko k recenzi, testu, reportáži či zpracování interaktivního obsahu,
  • získejte nové zákazníky, kteří ocení vaši přidanou hodnotu

Znáte Slovensko křížem krážem? Chtěli byste přispět svým tipem, doporučením na zajímavé místo, atrakci, aktivitu? Zapojte se jako aktivní jednotlivec pod značkou #ObjavUdržateľnéSlovensko. Příležitosti jsou v marketingové i redakční oblasti.

Ztotožňujte se s myšlenkou a poselstvím #ObjavUdržateľnéSlovensko a rádi byste rozšířili naše dobré jméno? Staňte se ambasadorem projektu ve vašem regionu, od Bratislavy až po Michalovce. Zasaďte se o praktický rozvoj ve spolupráci s vašim nejbližším turistickým informačním centrem.

Autor: Lukáš Žaludek

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů