Čtvrtek, 25. dubna 2024

Výškově stavitelný stůl vám poskytne flexibilitu a více pohybu při práci

Výškově stavitelný stůl vám poskytne flexibilitu a více pohybu při práci

Sedavý způsob života, pokud není vykompenzován dostatečným pohybem, je pro lidské zdraví škodlivý. Je-li to i váš případ, zvažte možnost práce vestoje. Díky výškově stavitelným stolům můžete pravidelně měnit polohy a dopřát si cvičení i při práci.

Výškově stavitelný stůl vám dovolí pravidelně měnit polohy při práci
Výškově stavitelný stůl vám poskytne svobodu, větší možnost pohybu a také možnost dopřát si trochu strečinku v práci. To, že celý den trávíte v kanceláři, totiž automaticky neznamená, že musíte pracovní dobu pouze prosedět a vstávat pouze tehdy, když jdete na toaletu nebo do kuchyňky. Buďte aktivní, nebojte se vyřizovat práci vestoje a nezapomeňte se několikrát za den pořádně protáhnout.
Proč se v práci postavit? Budete působit sebejistě
Věděli jste, že když při videohovoru s kolegy či zaměstnanci stojíte, vzbuzujete u nich větší respekt a působíte sebejistě? Využijte toho a kdykoli před sebou budete mít pracovní hovor, zdvihněte si svou pracovní desku a ke stolu se postavte.
Sedavý způsob života má negativní vliv na lidské zdraví
Sedavý způsob života je nešvarem moderní společnosti a způsobuje celou řadu komplikací. Může být například spouštěčem úzkostí, negativně ovlivnit spánek a samozřejmě vede také k většímu riziku vzniku nadváhy, otékají vám více nohy, bolí vás celé tělo, a dokonce může být také příčinou vaší špatné nálady.
Zatočte se sedavým způsobem života a začněte více pracovat vestoje, choďte po kanceláři a pravidelně se protahujte. Díky pracovnímu stolu, jehož výšku si budete moci kdykoliv upravit podle svých potřeb, pro vás bude kancelářská práce mnohem aktivnější a zajímavější. Když se ke každému videohovoru postavíte, budete navíc působit sebejistě v ostatních účastnících vzbudíte respekt.
Zdroj obrázku: GaudiLab / Shutterstock.com
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů